IMG_9000
IMG_8998
IMG_8985

You will love it!

Het is een knus huisje van 6 x 4 meter, in strandhuis-stijl ingericht..., met een schuurtje.

We verhuren het voor 2-4 personen. Er is een Murphy opklapbed voor twee personen met een goed matras en twee-persoonsdekbed. Overdag kun je deze heel eenvoudig opklappen, zodat je de ruimte voor andere dingen beschikbaar hebt. Daarnaast is er een twee-persoons slaapbank met twee losse dekbedden. Ideaal voor oa. stellen en gezinnen.

Op dit moment zijn we druk bezig met het renoveren en verduurzamen van het schuurtje. Het is net een klein huisje geworden. Het vakantiehuisje ligt op een (autovrij) park.  

Helaas zijn honden niet toegestaan op het park.

Er is een keuken met een oven magnetron combi, een doucheruimte met wastafel, toilet en douche.

Voor de koudere maanden is er een kachel aanwezig, die snel de ruimte behaaglijk maakt.

De boodschappen kunnen in het vlakbij gelegen dorpscentrum worden gehaald.

En dan .. het strand... dit ligt op 7 minuten loopafstand. Je loopt erheen via een schelpenpaadje of via het bos.

IMG_8983
IMG_8994

Boek uw vakantie

Boek je vakantie of email naar info@beachhouserockanje.nl

Heerlijke omgeving!

De omgeving is er prachtig. het bos ligt naast de deur evenals de wandelroute het Voornepad. Je kunt hier heerlijk struinen en sporten. Het naastgelegen dorp is heel gezellig.

Natuurgebied Voorne Putten
Wandelgebied Voorne Putten

 

WP_20150705_008_b

Service with a smile!

Alles wat je nodig hebt voor je verblijf is aanwezig, zoals keukenlinnen, kruiden, afwasmiddel, zeep, doucheschuim, toiletpapier, kaarsen, lucifers, koffie en thee en vuilniszakken en schoonmaakmiddel, spelletjes, badminton, beachbal, wat boeken en tijdschriften, audio-installatie en binnenkort ook tv. Slechts je persoonlijke spullen moeten mee.

En zoals te zien op de foto's is er een heerlijke loungeset met kussens in de tuin. 

 

Flexibele verhuurperiode

Of je nu voor een week of drie weken wilt boeken, of voor een paar dagen, alles is mogelijk. Omdat we het huis zelf verhuren, ben je niet gebonden aan vaste wisseldagen etc. Ook als je voor langere tijd iets zoekt... neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Plattegrond

 

Plattegrond strandhuisje

 

WP_20150705_007
Huisje

Over ons

Augustus 2014 wilden wij een huisje huren voor ons weekje vakantie omdat het zo slecht weer was. Er kwam van alles voorbij: tenten, huisjes te huur en huisjes te koop. We ontdekten een nieuwe wereld van een paar parken met allerlei huisjes, allen in particulier bezit. Dat leek ons ook wel wat. Allerlei huisjes bekeken, maar geen was zo leuk gelegen en vrij als deze.... We kochten het! We hebben het huisje in het voorjaar en de zomer van 2015 helemaal gerenoveerd en aangepast naar de huidige eisen en lekker eigentijds ingericht. Dat was superleuk om te doen! Wij bieden het je aan om te huren.

Het is een heerlijke plek, het is er al vroeg in het jaar lekker buiten. Ook in het najaar kun je er nog heerlijk buiten zitten.

Het plekje

3 Comments on “About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *